Duits leren Skype

Duits via Skype

Veel cursisten maken gebruik van de mogelijkheid om via Skype lessen Duits op afstand te volgen. Dat is een goede oplossing als u ver weg woont, of om ‘tussendoor’ contact te hebben met uw docent. Duits leren via Skype is ideaal voor mensen met een druk of onregelmatig schema.

Mits goed voorbereid is het rendement van een Skype les Duits vrijwel gelijk aan een traditionele privéles Duits. Ook voor het verbeteren van uw lees- en schrijfvaardigheid! U heeft nodig: een webcam, een gratis Skype account en een goede hoofdtelefoon of speakers.

U levert de huiswerkopdrachten vooraf digitaal in. Uw docent bespreekt correcties en feedback tijdens de Skype les. Op deze manier wordt de contacttijd efficiënt benut. U leert op uw eigen tempo. U blijft gemotiveerd door de merkbare progressie van uw Duitse taalvaardigheid.

materialen op bankje

Lessen op locatie én via Skype: combineren is mogelijk

Iedere taaltraining bij Instituut Van der Heide kunt u combineren met Skype sessies. Dankzij de op maat gemaakte privélessen, bijpassende huiswerkopdrachten en persoonlijke begeleiding op afstand, werkt u efficiënt aan uw taalvaardigheid. Ook vanaf uw werkplek of vanuit huis. Deze methode is eveneens geschikt als u een training zakelijk Duits of medisch Duits wilt volgen.

Alle trainingen van Instituut Van der Heide worden individueel afgestemd op uw leerdoelen. Iedere les is hierdoor maximaal productief. Dit geldt zowel voor lessen op locatie als via Skype.

Voor de start van uw taaltraining heeft u een uitgebreide intake. Op deze manier krijgt Nicole een goed beeld van uw aanvangsniveau en de situaties waarin u de Duitse taal nodig heeft. Uw training wordt daar volledig op ingericht.

Meer over Nicole van der Heide »

contact 1

Duits Instituut Van der Heide | Slijkstraat 16-I 1381 BA Weesp | T 0294-785778 | M 06-38360004